Ananda-bewustzijnscentrum Zaterdag 6 mei 2023 om 19.30u

Innerlijke klankreis

Heart Tuned Sounds en Josananda bundelen hun krachten en passie voor bezielde muziek, klank en meditatie. Een samenspel van helende klanken en lichttaal om elkaar en alle klankreizigers aanwezig, op te tillen, te inspireren, te verwonderen. De rust en de vrede van innerlijke stilte te ervaren in deze bijzondere tijd van uitersten.

Thuiskomen in JeZELF.

Aanmelden

Klik op ---> toegangsticket 

Ananda-BewustzijnsCentrum
Overdemerstraat 20
3511 Hasselt (Kuringen) België
+32 (0)11 87 31 01

Datum: Zaterdag 6 mei 2023 start om 19.30u! Deuren open om 19.00 uur.

Bijdrage: € 27,50 per persoon

Meenemen: extra dun matrasje of tuinkussen, kussentje, gemakkelijke kledij. Yogamatjes en dekentjes zijn aanwezig!

Josananda studeerde dwarsfluit aan het conservatorium te Amsterdam en maakt muziek voor meditatie, yoga, healing, reiki en ontspanning. Bij het horen van zijn muziek, opent het hart zich voor acceptatie. Healing en berusting in innerlijke vrede manifesteren zich doorheen de hoge trilling die hij vanuit liefde-wijsheid in zijn muziek legt. 

Heart Tuned Sounds (Pia Brand) geeft multi-instrumentale Sound Healing concerten en individuele Sound Healing sessies, waarbij met name haar bezielende stem en lichttaal mensen diep kunnen raken. Haar missie is mensen de helende effecten van klank en vibratie te laten ervaren, harten te openen, te inspireren en bewust te maken van onze zelfhelende vermogens.

www.pia brand.nl